Kaley Cuoco uit The Big Bang Theory

Blog Kaley Cuoco uit The Big Bang Theory

Ken je Kaley Cuoco uit The Big Bang Theory nog? Ze speelde Penny in deze serie, een hele knappe dame die erg graag wordt gezien. Ze is momenteel 34 jaar en ze heeft een enorme doorbraak bereikt door mee te doen aan deze serie. Maar ook is ze bekend van diverse films en andere series. Maar hoe zou het nu met haar gaan? We waren eigenlijk wel heel benieuwd en zijn daarom voor jou op onderzoek uitgegaan. Het is namelijk wel eens leuk om te weten wat deze mensen buiten het tv maken doen, of dat ze nog vrijgezel zijn of gelukkig getrouwd?

Penny in The Big Bang Theory

In The Big Bang Theory waren erg veel mensen een groot fan van Penny, je zou wel kunnen zeggen dat sommige kijkers echt op slag verliefd waren op haar. Ze ziet er ook heel goed uit dus dat is geen gekke reactie. Ze is nog steeds hard aan het werk als actrice en speelde in diverse films zoals The Last Ride. In de serie Prison Break heeft ze ook gespeeld, daar speelde ze Sasha Murray.

Liefdesleven Kaley Cuoco

We waren natuurlijk ook wel benieuwd naar het liefdesleven van de bekende en knappe Kaley Cuoco. Ze heeft met Johnny Galecki een relatie gehad, hij speelde in the Big Bang Theory Leonard. Toen is ze bijna twee jaar getrouwd geweest met Ryan Sweeting, een professioneel tennisser. In 2015 is het is gegaan en nou is ze weer getrouwd (dus voor de twee keer) en dan met Karl Cook. We hopen dat we haar nog veel in series en films tegen mogen komen. Maar ze spreekt soms stemmen in bij bepaalde series of films, dus ook daar hebben we weer kans om haar tegen te komen. We hopen dat ze nog lang een gelukkig huwelijk heeft met haar huidige partner. Deze knappe dame wordt graag gezien op tv, door ons ook! 

Recente berichten